Väitös elintarvikekehityksestä, DI Juhani Sibakov

2014-10-31 12:00:00 2014-10-31 16:00:00 Europe/Helsinki Väitös elintarvikekehityksestä, DI Juhani Sibakov Väitöskirjan otsikko on "Processing of oat dietary fibre for improved functionality as a food ingredient": http://old.chem.aalto.fi/fi/midcom-permalink-1e44e507f846c384e5011e48f009bae1a2824c224c2 Kemistintie 1, 02150, Espoo

Väitöskirjan otsikko on "Processing of oat dietary fibre for improved functionality as a food ingredient":

31.10.2014 / 12:00 - 16:00

Vastaväittäjä: Professori Thava Vasanthan, University of Alberta, Kanada.

Valvoja: Professori Simo Laakso, Aalto-yliopiston kemian tekniikan korkeakoulu, biotekniikan ja kemian tekniikan laitos.

 Väitöstiedote